Yhteystiedot

Sensitiva Oy
Merimiehenkatu 17 A 8
00150 Helsinki
email: etunimi(at)sensitiva.fi


Mikael Saarinen

 

Vuonna 1965 syntynyt Mikael Saarinen (PsL, FT) on toiminut mm. rekrytointikonsulttina, tutkijana, kliinisenä psykologina ja henkilöstön kehittämiskonsulttina ennen yrittäjäksi ryhtymistään vuonna 2001. Hän on toiminut mm. Suomen Punaisen Ristin psykologien valmiusryhmän ja kansainvälisen Punaisen Ristin psykososiaalisen tuen valmiusryhmän jäsenenä sekä Plan Suomi säätiön ja Planin kansainväisen hallituksen jäsenenä. Mikael on Kognitiivis-Analyyttinen lyhytpsykoterapeutti (VET) ja pitää yksityisvastaanottoa Helsingissä Psyykkisen hyvinvoinnin keskus Kompissa (komppi.net). Terapiatyössä hän on erikoistunut työstressin, uupumuksen ja kiusallisten tunteiden kanssa työskentelyyn lyhytterapeuttisin menetelmin. Saarinen toimii nykyään päätoimisesti tutkimusasiantuntijana Työsuojelurahastossa.

WSOY:lta Mikaelilta on ilmestynyt kolme kirjaa: "Tunne älysi, älyä tuntevasi. Opas oman ja työyhteisön tunneälyn kehittämiseen", "Tunneälyn ja itsetuntemuksen työkirja" ja "Tunneäly, kohti KOKOnaista elämää" ja Editalta yksi kirja Psykoterapiaan? Kirjapajalta on tähän mennessä ilmestynyt viisi kirjaa: "Leffatohtorissa" ja "Perkele. Tunneosaamisen käsikirja esimiehille" yhdessä Pauli Aalto-Setälän kanssa sekä "Tunnetreenillä tasapainoon" ja ”Tunnekartalle” yhdessä joensuulaisen psykologin Juha Siiriän kanssa sekä "Tunne mies, tunne nainen" yhdessä tunnetutkija Marja Kokkosen kanssa. Uusin kirja yhdessä Pauli Aalto-Setälän kanssa ilmestyi tammikuussa 2014. Kirjojen lisäksi Mikael kirjoittaa säännöllisesti mm. Hyvään terveyteen ja Filmihulluun aiheena erilaiset ihmiselämän psykologiset ilmiöt ja niiden kanssa toimeentuleminen niin arjessa kuin valkokankaallakin.

Oman väitöstutkimuksen jälkeen Mikael Saarinen käynnisti syksyllä 2008 kestoltaan 2,5-vuotisen esimiesten tunneosaamisen arviointi- ja kehittämishankeen yhdessä Helsingin kauppakorkeakoulun CKIR-yksikön kanssa. Hankkeessa arvioitiin tunneosaamista aitojen vuorovaikutustilanteiden näkökulmasta. Hanke sai jatkoa Tekesin tukemassa 2-vuotisessa yhteistyöhankkeessa LeadEmo, jossa mukana olivat Aalto-yliopiston Ckir-yksikön lisäksi Tampereen Johtamiskorkeakoulun Synergos -yksikkö ja toistakymmentä suomalaisyritystä. Hanke päättyi syksyllä 2013.

 

Email: etunimi@sensitiva.fi

 

takaisin ylös


Eila Saarinen

Vuonna 1970 syntynyt Eila Saarinen on eritystason psykodynaaminen psykoterapeutti ja psykoanalyytikko (IPA). Eila toimii psykologina Ylioppilaiden terveydenhuoltosäätiössä (YTHS) ja pitää yksityisvastaanottoa Psyykkisen hyvinvoinnin keskus Kompissa (komppi.net).

Mail: etunimi.sukunimi@sensitiva.fi

 

 

takaisin ylös


Yhteistyöverkosto

Sensitiva Oy:n tunneosaamisen kehittämis- ja arviointipalvelujen toteuttamisessa ovat asiakkaan toiveiden pohjalta mukana mm. seuraavat henkilöt ja yritykset.
 

 

Pauli Aalto-Setälä on journalisti ja Allers-konsernin Suomen ja Baltian toimitusjohtaja, jolla on monipuolinen esimieskokemus useissa eri mediataloissa. Aalto-Setälä on julkaissut aiemmin teoksen Merkitystalous (2006) ja yhdessä Mikael Saarisen kanssa Perkele - tunneosaamisen oppikirja esimiehille. Pauli valittiin Speakers Forumin äänestyksessä vuoden puhujaksi 2007. Pauli ja Mikael valmentavat yhdessä tai erikseen Perkele -kirjan tunneosaamiseen liittyviä teemoja.

 

Ralf Hermans on maailman palkituimman johdon kehittämisorganisaation Center for Creative Leadershipin (CCL) aluepäällikkö ja kokenut esimiestyön kehittäjä ja sparraaja. Ralfin aiempia tehtäviä ovat olleet mm.Society for Organizational Learning Finlandin (SOL Finland) Leadership-ryhmän vetäjä, kehitysjohtaja Leader´s Circlessä, koulutusjohtaja SEFEK Efektorissa ja johtava konsultti Consultant Circlessä ja Novetoksessa. Ralf toimi myös vuosia Kauppalehden ja Option vakituisena avustajana. Ralf on toiminut Sensitiva Oy:n järjestämissä valmennuskokonaisuuksissa mm. yritysvalmentajana ja henkilökohtaisena couchina.

 

Suvi Nurme on erilaisiin asiakas- ja yritystapahtumiin erikoistunut yrittäjä. Hänen yrityksensä House of the Good Feelings järjetää tarvittaessa alusta loppuun asti erilaisia pienempiä ja suuria tapahtumia mottonaan " We make a difference". Suvin ja Sensitiva Oy:n yhteistyö alkoi elokuvilla tuetuilla valmennustapahtumilla, mutta on laajentunut myös erilaisiin organisaation kehittämistoimenpiteisiin.

Leffaterapia -esite

 

Juha Siira on joensuulainen psykologi, joka toimii kouluttajana ja työnohjaajana ja valmistelee parhaillaan väitöskirjaansa Tunnetreenillä tasapainoon -kirjan esittelemien tekniikoiden hyvinvointivaikutuksista. Juha on osallistunut mm. tunteiden säätelytekniikoiden valmentamiseen osana Sensitiva Oy:n valmennuksia.

www.energiapsykologia.fi
Tunnetreenillä tasapainoon -kirja

 

Matti Korva ja Santamus Oy tuovat musiikkiin pohjautuvaa elämysosaamista Sensitiva Oy:n tunnevalmennuksiin. Santamus Oy:llä on napapiirillä oma valmennuskeskus, jossa voidaan tarvittaessa järjestää ainutlaatuinen valmennuskokonaisuus eri kokoisille ryhmille.

www.santamus.com


 

Helsingin astanga joogakoulu ja heidän kokeneet ohjaajansa tuovat tarvittaessa kehollista elämyksellisyyttä ja rntoutumis- ja mietiskelytaitoihin tutustumista tunneosaamisvalmennuksiin.

www.astanga.fi


Psykologien Kustannus Oy tuo maahan, valmistaa ja myy psykologeille ja lähialojen ammattilaisille testivälineitä ja kirjallisuutta. Yhtiö on useiden ulkomaisten testikustantajien edustaja Suomessa, ja se hallinnoi tunneälyn kykytestiä MSCEIT:ia, jonka suomentamisessa Sensitiva Oy on ollut mukana.
 

www.psykologienkustannus.fi

 

SHL Finland on osa kansainvälistä SHL Groupia. SHL on maailman johtava yritys objektiivisen, psykometriikkaan perustuvan henkilöarvioinnin alalla. Sensitiva Oy.n kehittämä tunneosaamisen 360-arviointi on kehitetty yhdessä SHL:n asiantuntijoiden kanssa ja sen www-pohjainen hallinnointi tapahtuu SHL:n kautta.

www.shl.com/SHL/fi/

 

takaisin ylös


sensitiva_logo
arkisto etusivu yhteystiedot