Luennot & valmennukset

Sensitiva Oy tarjoaa heräteluentoja ja valmennusohjelmia tunneosaamisen kehittämiseksi niin yksilö- kuin työyhteisötasolla. Luentojen (1-2 tuntia) tarkoitus on herättää työyhteisön ja yksilöiden kiinnostus ja havahduttaa heidät tunneosaamisen elämäntyytyväisyttä ja iloa lisäävään maailmaan. Pidemmät valmennukset taas antavat konkreettisia valmiuksia toimia tunneälykkäämmin.

Tunnetaitojen perusvalmennus esimiehille, asiantuntijoille ja tiiminjäsenille.

Sensitivan uusi viidestä 1/2 päivän jaksosta koostuva tunnetaitojen perusvalmennus esimiehille, asiantuntijoille ja tiiminjäsenille.

Valmennusohjelma perustuu Mikael Saarisen väitöskirjaan ja sisältää lyhyitä puolenpäivän mittaisia jaksoja, joissa opitaan elämyksellisesti kiinnittämään tietoisemmin huomiota itsessä, muissa ja ympäristössä olevaan tunneinnformaatioon ja käyttämään tätä tietoa oman ajattelun ja toiminnan tukena. Valmentajina on Mikael Saarisen lisäksi muita alansa asiantuntijoita, kuten henkilökohtaisia coucheja, liikuntaohjaajia, muusikkoja, näyttelijöitä ja mental-trainereita. Valmennusta on mahdollista räätälöidä asiakkaan toivomusten mukaisesti.

Lataa esite(pdf)

 

takaisin ylös


sensitiva_logo
arkisto etusivu yhteystiedot